Redacția Playresponsibly a intrat în posesia unor informații spectaculoase din „dosarul Las Vegas”, în care oamenii legii au operat deja 28 de rețineri în toată țara.

Un caz vechi de mai bine de doi ani și jumătate, care constituie temelia mega-scandalului, este pe cale să dea lovitura de grație operatorului dirijat de frații Doroftei.

Jucând la păcănele din incinta unui cazinou Las Vegas, un băiat din Codlea a primit un bonus uriaș, de ordinul miliardelor de lei vechi.

În loc să achite bonusul pe loc sau să refuze plata doar după efectuarea unui control metrologic al aparatului, angajata Las Vegas a scos aparatul din priză și dusă a fost, motivând că aparatul este stricat.

Refuzul de plată s-a răspândit iute în zonă, iar pe fir au intrat autoritățile, care cred că bonusul era destinat altcuiva, dar este posibil să fi ajuns la un alt client din sală, probabil dintr-o eroare tehnică (o întârziere de Internet).

În urmă cu câteva luni, DIICOT l-a convins pe respectivul jucător să dea o declarație, asta după ce Poliția din localitate și-a declinat competența, ridicând din umeri.

Rămâneți pe Playresponsibly, pentru afla detaliile unui caz uluitor, cu miros de bani negri.