Fortuna Entertainment Group stă pe un butoi cu pulbere și își riscă inclusiv licența de funcționare, după ce jurnalistul Ovidiu Zară a deschis Cutia Pandorei.

Ziaristul s-a plâns că a fost furat de către casa de pariuri Fortuna, aflată în portofoliul FEG. Pe un singur bilet, Fortuna l-a „ciupit” pe Zară cu aproximativ 50 de lei.

Omul și-a căutat dreptatea la ONJN, dar a primit la schimb un răspuns, hârtie iscălită de președintele interimar al instituției - Silviu Pocora, care ține partea celor de la Fortuna.

Playresponsibly a făcut propria anchetă jurnalistică. A mers pe firul lucrurilor și, după ce a desfăcut ițele cazului, a dat peste detalii neverosimile reieșite din interacțiunea Fortuna-ONJN, în urma căreia s-a luat decizia anti-Zară.

Dosarul s-ar putea opri la DNA, putând fi vorba despre fals în acte, neglijență în serviciu și mergând până la posibile acte de corupție.

Vom publica documentele prezentate în fața instituției statului de către Fortuna și vom dezvălui complicități vinovate din culise.

Rămâneți pe Playresponsibly ca să aflați cum se împarte „dreptatea” pe piața jocurilor de noroc, atunci când la mijloc este Fortuna, un operator cu „bube” pe blazon, dezvăluite prompt de către redacția noastră, dar rămase nesancționate de ONJN.