Premierul Marcel Ciolacu pare să-și ducă la îndeplinire planul de exterminare a păcănelelor („Nu mă las de ei”, era promisiunea fermă distribuită la televizor de buzoianul instalat de Coaliția PSD-PNL la Palatul Victoria).

Autoritățile le-au aplicat o lovitură mortală firmelor din domeniu, măsurile zguduind din temelii numeroase firme. 

Playresponsibly a pus mâna pe ordinea de zi a ședința de marți, 27 februarie, a Comitetului de Supraveghere care conține numele a 19 companii care vor rămâne fără licență. 

Anumite SRL-uri au propunere de încetare a valabilității licenței și nu doresc reînnoirea lor, iar altele au propunere de revocare a licenței, ca urmare a neplății contribuțiilor către Bugetul de Stat (cel mai tare ustură garanția de 500.000 de euro). 

În cazul celor din urmă, este vorba despre efectul de domino impus de guvernanți. Și un semn că industria se contractă, sub presiunea suprataxării.

Probleme pentru frații Doroftei (Las Vegas) și pentru Adrian Georgescu - Novomatic / Austriecii pierd licența la firma prin care lucrau cu Loteria Română

În zilele următoare, vom analiza pe îndelete situația companiilor respective. Printre aceste societăți, nume cunoscute, precum Avo Slots SRL.

Recent, Playresponsibly scria într-un articol: „Babaco Games SRL, Noble Piagio SRL și Avo Slots SRL sunt 3 firme de sloturi funcționează sub brand-ul LAS VEGAS și sunt deținute de frații Doroftei, Cordunenii, Florin Spac, Marian Sârbu, zis „Box”, și alți interlopi din România”.

Un alt nume greu este Bet Master SRL, despre care Playresponsibly a stabilit, pe baza cifrelor, că este „gaura neagră” a celor de la Novomatic.

În cazul acestei societăți este vorba despre „încetarea valabilității licenței de organizare a jocurilor de noroc, precum și a autorizației de exploatare a jocurilor de noroc tip pariuri în cotă fixă”.

Dar grupul Novomatic are probleme și la nivel de păcănele, cu societatea Novo Vltech Solutions SRL, despre care redacția a scris că este „firma care lucrează (în regim de monopol) în asociere cu Loteria Română”. Redacția a analizat bilanțul firmei AICI.

novo.jpg.[1]
novo.jpg.[1]

Firmele cărora le-a încetat valabilitatea licențelor clasa a II-a

Zar Labs SRL

Toplet Solutions SRL

Orion Bet SRL

Auvi Service SRL

Novo Vltech Solutins SRL

Game Mania SRL

Smart Slot Solutions SRL

Bet Master SRL (pariuri în cotă fixă)

Boss Online SRL (pariuri în cotă fixă)

 

Firmele care au propunere de revocare de licență clasa a II-a

Max Interactive SRL

Mocafo SRL

Bralina Serv SLR

Avo Slots SRL

Tekogames SRL

Black Star Slots SRL

Bet Wynn Business SRL

King Play SRL

King 888 SRL

Loft Slots SRL