În urmă cu exact 10 zile, a fost instalat la ONJN, cu un fast misterios, Marius Andreica, un tânăr polițist venit de la Direcția Națională Anticorupție, după unele surse, sau de la Crima Organizată, după altele.

Tânărul polițist a fost numit adjunct în departamentul de control al ONJN, având, neoficial, în fișa postului, monitorizarea directorului general de la Direcția Generală de Supraveghere și Control din cadrul instituției.

„Multe dosare din domeniul jocurilor de noroc au legătură cu crima organizată, fiind finalizate de departamente speciale ale autorităților”, a motivat, ieri, președintele Mihail Pocora, într-o discuție purtată la sediul instituției cu Playresponsibly, alegerea de a accepta transferul unui polițist la Oficiu.

Adus de „opozantul” Simota

Nici n-a apucat bine noul transfer să se acomodeze cu traiul dulce, lipsit de griji, din ONJN, că a trebuit să revină la instituția care l-a detașat, lăsând multe semne de întrebare pe fruntea președintelui Pocora.

Dar, cum o veste proastă nu vine niciodată singură pentru Pocora, imediat a primit-o și pe cea de a doua: un nou adjunct, tot polițist, și tot de la DNA, a sosit pe același post eliberat după 10 zile.

Iar ca distracția să rămână la ordinea zilei în ONJN, se pare ca noul ofițer de Poliție s-a transferat, ca să avem și distracție, tocmai la solicitarea lui Tudor Simota în persoană, șeful autosuspendat al Direcției de Supraveghere și Control.