Anul nou aduce bătăi de cap și lovituri la buzunar pentru compania austriacă Novomatic, unul dintre liderii pieței de jocuri de noroc la capitolul slot-machine.

Societatea administrată în România de Adrian Georgescu a picat rău la un control efectuat la un punct de lucru din Capitală pe 5 decembrie anul trecut.

Agenții ONJN au găsit o persoană fără forme legale de lucru și propun luarea de măsuri, la ședința de astăzi a Comitetului de Supraveghere.

Mai mult, operatorul a încasat deja o amendă de 20.000 de lei, urmare a verificărilor efectuate de inspectori. Totodată, se propune revocarea licenței pentru Admiral Leisure SRL, companie din portofoliul Novomatic.

nota
nota

Firma vine după un an 2023 curat. A fost controlată de 69 de ori (în timp ce alți operatori au primit sute de „vizite” din partea agenților Oficiului), în perioada 12.12.2022-12.12.2023.

Cele aproape 70 de raiduri s-au lăsat cu o singură sancțiune. Mai jos, raportul inspectorilor ONJN după controlul la punctul de lucru din Valea Cascadelor din București:

admiralul.jp.[1]
admiralul.jp.[1]

Spre deosebire de Cemarbet, deținută de Sandu Ghețu și de cehi, Admiral Leisure SRL are și reprezentare străină în rândul administratorilor, după cum se poate observa din tabelul de mai jos.

admiral
admiral

Playresponsibly a scris că firma merge pe profit negativ în România, după cum lesne se poate sesiza mai jos, exportând câștigul în Austria, țara de origine a patronului.

bilantleisure
bilantleisure