Ședințele Comitetului au pe ordinea de zi operatorii mici. Unii le numesc „case de pariuri fake”, dar ei se autointitulează CAP-iști, pe motiv că aparatele sunt amplasate cu pregădere în zonele sărace în sate și comune. Despre modul de funcționare, Playresponsibly a scris pe larg.

În regiunile uitate de lume, dar care alcătuiesc România reală, neregulile abundă. Infracțiunile sunt deja clasice: minori prinși jucând la păcănele, aparate fără sigiliu, care indică faptul că s-a umblat la ele, alcool comercializat în puncte de lucru.

În piață, cei mari susțin eliminarea celor mici și mijlocii, pe motiv că aici se fac cele mai multe potlogării: mișcașurile privesc măsluirea aparatelor de joc, dar și faptul că nu există un control al celor care intră în locații. Și nu sunt departe de adevăr.

Total Bet, Power Bet, River Bet și GS Bet, braduri locale, sunt doar câteva nume de case de pariuri care are probleme cu agenții.

La River Bet, un aparat era lipsit de sigiliu, arată un control efectuat în decembrie anul trecut. La contactul găsit pe site nu există un număr de telefon, dar suntem trimiși către o adresă de e-mail: agentii@getsbet.ro. Am trimis o solicitare rămasă fără răspuns.

river
river

Smiley Software, firma pe care operează GS Bet administrată de omul de afaceri Sorin Gheorghe, operator cu sediul în Deva, dar cu păcănele răspândite în toată țara, a fost prinsă cu minori într-o agenție chiar din Hunedoara.

Smiley schimbă des firmele cu datorii și are probleme cu plata contribuțiilor către bugetul de Stat. Smiley refuză orice dialog cu redacția.

smiley2024
smiley2024