Fotbalul italian a ajuns în centrul unui scandal uriaș, după ce mai mulți jucători sunt anchetați pentru pariuri pe platforme ilegale. Nicolo Fagioli, care se pare că are cele mai mari probleme, 

Fotbalul italian este epicentrul unui nou scandal uriaș, mai mulți fotbaliști importanți fiind anchetați pentru că ar fi pariat pe platforme ilegale. În urmă cu doar câteva zile, presa din Italia a dezvăluit că Nicolo Fagioli a ajuns în fața procurorilor.

La scurt timp, Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali au ajuns și ei în fața oamenilor legii, fiind "săltați" chiar din cantonamentul echipei naționale, unde se pregăteau pentru duelurile cu Malta și Anglia, din preliminariile EURO 2024.

Jurnaliștii italieni au scris și despre alți jucători importanți care ar fi implicați în acest scandal, dar deocamdată doar cei 3 amintiți mai sus sunt anchetați oficial.

Conform La Repubblica, fotbalistul lui Juventus ar avea cele mai mari probleme pentru că ar fi pariat sume exorbitante, inclusiv pe meciuri din Serie A, și ar fi acumulat datorii de peste un milion de euro.

Astăzi, presa internațională a anunțat că verdictul în cazul lui Nicolo Fagioli a fost dat. Procurorii din Torino ar fi decis să-l suspende pentru 7 luni pe fotbalistul de 22 de ani, un anunț oficial fiind așteptat în următoarele ore.