Dacă vă închipuiați că la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc se operează cu seriozitatea impusă de importanța unei instituții de dimensiunile unui minister (are peste 200 de angajați), așa cum ar fi firesc, atunci vă înșelați amarnic. În birourile de pe Calea Victorie numărul 9, atmosfera este mai mult decât relaxată.

Pe final de mandat, conducătorul Oficiului, Silviu Pocora, a dat cep la joc și voie bună. Într-o perioadă în care piața jocurilor de noroc fierbe sub apăsarea noilor măsuri fiscale, iar Guvernul a ordonat blocarea angajărilor la stat, viermuiala este în toi între ministere, căci la transferuri interne este liber.

Așa se face că în ONJN tocmai a aterizat doamna Camelia Rojojan, adusă de „eminența cenușie” Lilia Marin cu acordul lui Pocora. Sursele noastre indică un detaliu însemnat: Cameliei i s-ar fi trasat misiunea să se ocupe profund de proiectul cu Augustin Viziru, un contract de 270.000 de lei despre care Playresponsibly a dat detalii.

Camelia Rogojan provine de la Ministerul Finanțelor, mai exact - de la Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) - și este consilier de Resurse Umane.

Interesant peste măsură nu-i este atât trecutul doamnei, cât prezentul. În timpul programului, „paparazzii” au surprins-o purtând pe cap un coif care aducea cu o pălărie de vrăjitoare. La drept vorbind, de o magie are nevoie Pocora, pentru a scoate din Oficiu, fără ca autoritățile să-l ia la întrebări, contractul scris cu dedicație pentru Viziru.

Redacția i-a trimis fotografia cu imaginea demnă de Halloween și lui Pocora, înainte de a o publica, pentru un punct de vedere, dar omul din vârful organigramei ONJN a ales să se cufunde într-o tăcere adâncă.