O afacere construită pe genunchi se arată a fi Betmen, iar în josul articolul vă readucem aminte motivele pentru care nu-i vedem un viitor prea luminos.

Cuibărit prin zone defavorizate ale României, business-ul funcționează pe spatele unei societăți cu nume care ar trebui să impună măreție și succes, Champion Betting SRL.

Realitatea este însă mai crudă. Prinsă cu nereguli, firma administrată în acte de Cercel Benyamin s-a aflat ieri la judecata Comitetului de Supraveghere al ONJN cu propunere de suspendare a pariurilor în cotă fixă pentru o perioadă de 6 luni la o locație din vestul țării.

86.jpg
86.jpg

Inspectorii au călcat pragul agenției de pe strada Tudor Vladimirescu din Pâncota într-o zi de vineri, 19 ianuarie, când nu mulți au chef de muncă.

Agenții au constatat șocați că „terminalul specializat pentru emiterea și înregistrarea pariurilor nu există la punctul de lucru verificat. Astfel, plasarea pariurilor de către participanții la joc este posibilă doar prin intermediul terminalului autonom”, după cum descriu aceștia în nota explicativă.

pancota.jpg
pancota.jpg

Luat la întrebări de inspectorii veniți în control, angajatul operatorului, Teleky Szabalcs, a motivat că terminalul s-a stricat în urma unei pene de curent, incident petrecut între sărbători. Angajații Oficiului au luat măsura aplicării unei amenzi în cuantum de 25.000 de lei.

angajatchampion.jpg
angajatchampion.jpg

La adresa respectivă a fost identificată și Red Sevens. Aici, probleme de legislația muncii.

red7.jpg
red7.jpg

Citește și:

Betmen, acuzat de lucruri „bad” în piață: refuză să predea cheile în locațiile Winner

Betmen vrea să fie champion cu alcool. Controale în decembrie și în ianuarie