Noi și mari bătăi de cap pentru Cemarbet SRL, firmă care administrează brandul de pariuri sportive Get's Bet și care se va afla astăzi la prânz în atenția Comitetului de Supraveghere al ONJN cu o agenție de pariuri în cotă fixă din Călărași, situată în Fundulea, pe strada Muncii, la numărul 1.

Pe 12 februarie, polițiștii din Călărași deplasați în control au consemnat în raport că „azi, data de mai sus, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ne-am deplasat pe strada Muncii, numărul 1, la agenția de pariuri GETS S BET, ocazie cu care am constatat că în interiorul societății se află numitul Vișan P. E. CNP..., cât și minorul Vișan I. CNP...

Numitul C A-F, în calitate de operator de sală, declară faptul că în ziua de 12.02.2024, în timp ce se afla în timpul programului, în intervalul orar 17:30-18:15 și-a făcut apariția numitul Vișan I., în vârstă de 16 ani, care l-a rugat să îl primească în interiorul agenției cu scopul de a rula 20-30 de lei, acesta fiind de acord”.

Cemarbet, amenzi de 255.000 de lei

Chemați să constate ilegalitatea, inspectorii ONJN n-au putut trece cu vederea cazul. Cemarbet are 14 sancțiuni încasate în perioada 20.03.2023-19.03.2024, cuantumul amenzilor atingând suma de 255.000 de lei.

Situația mai atrage atenție prin faptul că, de regulă, după astfel de incidente, operatorii se plâng să rivalii le trimit câte un minor în agenție, cu scopul de a le închide afacerea.

De această dată, Cemarbet nu poate folosi acest pretext, întrucât propriul operator a admis în fața anchetatorilor că i-a permis accesul minorului.

Ca o ironie a sorții, Cemarbet-ul familiei Ghețu și al consorțiului ceh Emma Capital se fălea pe 8 februarie, exact cu 4 zile înainte de control, că are un comportament ireproșabil.

Compania susținea, într-un material publicitar grețos postat pe un site asimilat industriei jocurilor de noroc, casinoinside.ro, că respectă cu sfințenie regulile pieței și, mai mult, casa de pariuri Get's Bet poate fi dată ca exemplu în privința protejării minorilor.

getsminori.jpg
getsminori.jpg