După articolul publicat în Playresponsibly, urmat de descinderile Poliției Cluj, care s-au lăsat cu amenzi și cu un dosar penal, King Games, operatorul de jocuri de noroc din Gherla, a fost nevoit să reintre în reguli și să-și îndeplinească obligațiile față de un client.

Anume, i-a achitat unui jucător (prezentat de noi cu inițialele RC) suma datorată de pe urma unui câștig la păcănele.

Dintr-un total de 10.200 de lei, cel care conduce agenția din Gherla, Alin Sergiu Rus, îi oprise peste 8.000 de lei, dar l-a pus să semneze o chitanță conform căreia a primit 10.200 de lei.

Clientul ne-a reclamat situația și a făcut plângere la Poliție, povestind cu lux de amănunte cum a fost înșelat.

Temându-se că dovezile clientului îl vor înfunda, patronul locației a achitat suma cu pricina. Frica de un dosar penal l-a silit pe cel care conduce afacerea, fără să apară în acte, să-i dea toți banii jucătorului, cerându-i la schimb să renunțe la plângere.

Clientul a ținut astăzi să facă o actualizare a situației.

„Luna trecută, aproximativ în data de 15, m-a sunat domnul cu pricina (n.r. - Alin Sergiu Rus), cel cu care m-am întâlnit și prima oară, care mi-a propus să ne vedem două minute într-o benzinărie din Cluj.

M-am dus acolo și mi-a dat toți banii pe loc. Din ce am înțeles, avuse un control de la Poliție sau îl contactase Poliția și s-a mișcat rapid. Apoi, mi-am retras plângerea. A fost foarte multă anxietate în perioada aia și am simțit o ușurare.

Mi-a dat suma de 8.200, care era restantă. Am primit-o, așa că ne-am înțeles să îmi retrag plângerea. Domnul mi-a spus că au fost probleme cu banii și nicio secundă nu a dorit să nu mi-i restituie.

Nu l-am crezut, dar mi-am recuperat banii și mi-am retras plângerea”, ne-a transmis RC.

Citește și:

Grijă mare unde vă jucați banii: la Gherla, plățile se negociază pe capota mașinii. Reacția celui vizat

King Games, călcată de polițiști. IPJ Cluj a dat amenzi și a deschis un dosar penal