Potrivit publivcației „La Repubblica”, sunt implicați, în total, zece jucători. Printre aceștia se numără și un alt jucător al lui Juventus, dar, potrivit ziarului, nu unul proeminent. Dar și alți fotbaliști din Serie A.

Platformele ilegale pe care ar fi pariat sunt cel puțin trei. Ancheta provine de la o agenție obișnuită de pariuri la care erau conectate calculatoare care duceau la site-uri fără autorizații de a funcționa în Italia.

Acestea sunt sisteme care adesea se intersectează cu spălarea banilor de către crima organizată. Fagioli, de la Juve, ar fi pariat „sute de mii de euro”. Poliția a ajuns la el prin intermediul unei agenții Eurobet cu sediul în Torino.

Când a aflat de anchetă, Fagioli a alertat Federația de Fotbal. Dar și-a predat și telefonul mobil. Mișcările de ieri au provenit tocmai din această mișcare.

Sunt implicați, se știe, Tonali și Zaniolo. De pe telefonul mobil nu există o dovadă sigură că cei doi au făcut un pariu. Dar mesajele, adaugă Repubblica, sunt fără echivoc.

Site-ul lui Tonali ar fi worldgame365.me. Al lui Zaniolo ar fi Evoz9.fx și Gaming.net, ambele ilegale. „Investigatia? Va fi mare, voi spune totul”, spune, din nou, Corona, cel de la care a pornit scandalul.

Versiunea lui Zaniolo, împrumutat în vară de la Galatasaray la Aston Villa, a fost că ar fi jucat Blackjack pe un site, fără să știe că este ilegal.