Playresponsibly vă oferă detalii despre ciudățeniile financiare existente pe piața jocurilor de noroc.

Continuăm cu Power Bet, o adevărată mașină de făcut bani pentru patronii ascunși ai afacerii. Aici, ANAF ar avea serios de săpat, dacă tot vrea bani la Buget.

Magiile fiscale ale operatorului cu sediul într-un sat (Hințești) din Argeș sunt demne de un magician. Sau poate de o persoană care ar merita să stea în fruntea Finanțelor României, nu uitată la margine de sat.

Cu o cifră de afaceri de 556.754.483 lei în 2022, operatorul Power Bet a raportat un profit net de doar 2.410.948 lei. Rezultă un procent uluitor, de doar 0,43%. Practic, un mizilic din care Statul primește firimituri.

powecontabil
powecontabil

În contextul general al pieței, cifra de afaceri rulată de Power & Fabulous Games SRL chiar este uluitoare, fiind printre cele mai mari, exceptând Loteria Română.

În plus, a atins o astfel de performanță cu 48 de angajați. Fiind o companie cu activitate la nivel național, asta înseamnă câte un om pe județ și șase șefi.

Banii parcă le pică din cer. Nu există vreo echipă de sute de „furnici” care să trudească în spate, precum la alți operatori.

Firma pe care stă Power Bet o are în acte administrator pe Simona Popa Simona și nu are vreo marcă înregistrată. Doar un premiu 1, acordat firmelor mici și mijlocii din județul Argeș (cifra de afaceri sare-n ochi).

Straniu este și contactul pe care îl prezintă Power & Fabulous Games SRL, prin următoarea adresă de e-mail: office@lasvegasgames.ro.

Redacția a trimis pe mail un set de întrebări operatorului, la actuala adresă (office@powerbet.ro), urmând să consemnăm punctul de vedere când îl vom primi.

CA
CA

În episodul următor, cum se numește brandul lor de păcănele și cine le cere să scape de petele negre de pe blazon.