Mihăiță Ruiu, noul director general al Direcției Generale de Supraveghere și Control din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a trimis vineri, 20 ianuarie, ora 12.30, un mail de convocare către toți șefii de Servicii Teritoriale (7 la număr).

Urmare a chemării de urgență în Capitală, respectivii trebuie să fie prezenți miercuri, 25 ianuarie, la ora 10.00, la sediul ONJN de pe Calea Victoriei, pentru o întâlnire care nu are o tematică precizată.

Interesant este că pe lista celor convocati de mail-ul de serviciu al lui Mihăiță Ruiu se numără și Mihai Rovența, momentan detașat la ANRE, fără nicio legătură cu fosta sa instituție! Un fel de scrisoare electronică pierdută, s-ar putea crede.

Întâlnire la Club Floreasca

Mihai Rovența a fost omul bun la toate pentru fostul director general al Direcției, Tudor Simota. Ulterior, pe timpul președinției lui Alin Teodor, Rovența avea calitatea de sfătuitor de bază al acestuia. Actualmente, este speranța pentru posibile combinații a lui Silviu Pocora, fiind avid după funcția ocupată de drept de Tudor Simota, auto-suspendat din funcție în perioada 27 decembrie-1 februarie.

De altfel, afinitatea Pocora-Rovența este mai veche. Nu întâmplător, s-au întâlnit la Club Floreasca împreună cu un alt pelerin al instituției, polițistul Marius Andreica. Ofițerul vine săptămânal în ONJN, dar nu ca la locul în care nu s-a întâmplat nimic, ci ca la locul în care nu a făcut nimic.

Dar, despre întâlnirile de taină, într-un alt episod!