Casele de pariuri, cu precădere cele online, răsar precum ciupercile după ploaie în căutarea îmbogățirii facile, girate de diverși combinagii din industrie.

Sunt branduri neînsemnate, dar care speră să „ciugulească” niscaiva clienți dintre cei dezamăgiți de operatori existenți pe piață (deși toți folosesc platforme asemănătoare, iar deosebirile între oferte sunt nesemnificative). 

Cine e și ce vrea Betmen

Fie îi „vânează” pe cei care s-au auto-exclus de la anumite case și și-au „jurat” să nu mai joace la pariuri și la jocuri de noroc, însă ispita îi readuce la masa de joc, așa că sunt în căutare de refugii proaspete.

Un astfel de nou-venit pe piață este Betmen, cu activitate atât pe online, cât și cu reprezentare off-line (terestră).

Nu apare cu reclame pe undeva, ci stă ascuns în străfundurile Internetului sperând că va fi găsit și salvat de cine trebuie, deși noi știm că Batman era el cel care intra în acțiune și salva situația.

Nici n-a venit bine pe piață, că Betmen, care prin anumite locuri apare și ca Betman, s-a „lipit” la sancțiuni. Dacă nu direct, prin colaboratori. Champion Bettings SRL este un fel de proxy pentru Betmen, fiind cei care le oferă pariurile în săli de joc.

Ca să atragă clienții la mesele de joc, în incintă se consumă băuturi alcoolice, relevă nota unui control al inspectorilor ONJN care a eușit să trimite firma  la judecata Comitetului. Și nu o dată a fost prinsă societatea în ofsaid, ci chiar de două ori, în decembrie anul trecut și în ianuarie anul acesta.

AICI, regulamentul de joc Betmen, oferit de Champion Betting SRL.

 

championalcool
championalcool

În decursul unui an calendaristic, Champion Betting SRL a fost controlată de agenții statului de un număr de 105 ori, totalizând 5 pedepse (două avertismente), cu amenzi însumând 40.000 de lei.

championpedepse.[1]
championpedepse.[1]

champbetman
champbetman

Conform listafirme.ro, Cercel Benyamin apare administrator la societatea Champion Betting SRL

championbettingsrl
championbettingsrl

Un alt partener „șchiop” pentru Betmen este Gear Slot SRL, compania care asigură păcănelele în locații. În 12 luni, Gear a avut pe cap 101 controale, care s-au lăsat cu 7 sancțiuni. În bani, asta înseamnă 115.000 de lei.

Cele mai recente controale au fost făcute pe 15 decembrie 2023 și pe 4 ianuarie 2024, în llfov, respect Brăila. Dacă vă par controale „cu temă”, pe noi nu ne deranjează reglările de conturi.

geara1
geara1

 

gearslot
gearslot

gearslot1
gearslot1

4.01
4.01

Betmen a fost premiat de cele două publicații pe care piața jocurilor de noroc le deține în România. De la ambele, Betmen a primit premiul pentru cel mai bun debut de start-up în gamblingul românesc, în condițiile în care nu deține nicio licență!