Intrat pe piață aureolat cu titlul de „cea mai bună lansare a unei francize în industria pariurilor tradiționale în 2023”, operatorul de jocuri de noroc Betmen adună reclamații cu duiumul în 2024.

Cu peste 200 de agenții în toată țara, Bemen n-are licență clasa I proprie, dar vrea să trăiască bine mersi pe spatele altora. Probleme sunt reclamate în provincie, de la Slobozia până la Călărași.

Betmen a intrat în parteneriat cu Winner, folosindu-se de forța celui din urmă brand. Înțelegerea era pentru o lună-două, urmând ca mai apoi, potrivit contractului, să fie dat jos logo-ul Winner de la intrare în agenții, iar Betmen să continue administrarea în regie proprie.

Nu s-a întâmplat astfel, iar Betmen s-a dovedit un operator mai degeabă „badmen”: refuză să predea cheile locațiilor, în unele zone fiind în urmă cu plata chiriei. Winner se consideră „căpușat” de Betmen.

În gestiune bate vântul, afirmă cei care cunosc subiectul. Se spune că Betmen are pierderi de 180.000 de euro pe lună. Drumul spre faliment pare pavat bine intenții, nu degeaba Betmen aplătit cu 5.000 de euro pe lună un consilier alunecos, cu intrări la fostul ONJN. 

Un exemplu de colaborare, la Dăbuleni, între Winner și Betmen, așa cum arată o pagină de Facebook

dabuleni.jpg
dabuleni.jpg

AICI, alte probleme pe care le are Betmen în țară.

Redacția a trimis un set de întrebări către Betmen, dar răspunsurile încă se lasă așteptate.