Pe ordinea de zi a Comitetului de Supraveghere a ONJN va intra, la ședința de mâine, la punctul 76, o notă venită de la Direcția Generală de Supraveghere și Control cu propunerea de revocare a licenței de organizare a jocurilor de noroc tip slot machine emisă în favoarea Gear Slot SRL, pentru operatorul economic Dream Betting.

procesvb
procesvb

Inspectorii Oficiului au constatat, la controlul efectuat pe 15 martie 2023, că la punctul de lucru din orașul Măgurele, strada Atomiștilor, nr 236 (fost 98), parter, bl. B17, sc. 1, ap. 3, județul Ilfov, unde operatorul Dream Betting SRL avea amenajată o agenție de pariuri în cotă fixă, tot acolo, organizatorul de jocuri de noroc Gear Slot SRL exploata 3 slot machie clasa A (cu miză și câștiguri nelimitate).

gear.jpg
gear.jpg

Inspectorii au scris în procesul verbal consultat de Playresponsibly că Gear Slot SRL exploata activitatea cu personal care nu avea forme legale de lucru, adică fără contract de muncă. Practic, operatorul avea personal „la negru”, motiv pentru care a primit o amendă de 20.000 de lei și, pentru mâine, are propunerea de revocare a licenței.

magurele
magurele

Gear Slot SRL ar fi avut, în trecut, legături directe cu Get's Bet, firma pe care o conduce, într-un procent minoritar după ultima tranzacție, omul de afaceri Sandu Ghețu. 

Sandu Ghețu a oferit un comentariu lapidar redacției, în legătură cu faptul că este pe ordinea de zi la Comitetul de mâine: „Nu știu nimic”. Totodată, susține că Gear nu are legături cu Get's Bet.