O investigație adâncă în lumea interlopă din România scoate la lumină legăturile dintre grupul care dirijează rețeaua de jocuri de noroc Las Vegas și frații Tate, Andrew și Tristan, relevă portalul riseproject.ro.

Aflați în arest la domiciliu, măsură care le-a fost prelungită ieri de către Curtea de Apel București, fraţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestaţi, după ce, pe 29 decembrie 2022, au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor. 

Celebrii britanici, care fac paradă de bogăția lor pe rețele de socializare, sunt legați de o grupare cu trecut infracțional: Familia DMS.

Frații Tate au pus-o de-o frăție cu frații Doroftei

Sunt inițialele lui Mihăiță Doroftei, poreclit Polonezu’, și ale fratelui său, Sorin Doroftei, cei care controlează lanțul de cazinouri Las Vegas, după ce au plecat de jos, din Suceava, în 2004, apoi s-au pripășit prin Brașov, unde, mai nou, se ocupă de energie verde.

Frații Doroftei, infinit mai discreți decât „frații” lor englezi, dar protejați de interlopi temuți, au, la rândul lor, probleme serioase cu legea: sunt anchetați de procurorii antimafia pentru constituire de grup infracțional organizat.

Au fost reținute 28 de persoane, dosarul fiind unul vast, cu miros de cocaină și mai multe alte fapte penale.

În descrierea tabloului general, Rise Project a folosit și cazul publicat de Playresponsibly: în 2020, un brașovean nu și-a primit suma câștigată la păcănele, cica 125.000 de euro, după ce Las Vegas i-a tras aparatul din priză, ca să nu fie obligată să-i dea banii.

Cu astfel de personaje sunt conectați și au făcut afaceri frații Tate, implicați în combinații cu firma Talisman Enterprises, dezvăluie articolul amintit. Cei doi Tate adună bani din 6 locații de jocuri de noroc.