Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, reprezentant al Puterii politice din România, a lansat, vineri, un apel către deputaţii liberali să voteze împotriva oricărei forme de publicitate la jocuri de noroc: „Nu-i transformaţi pe copii în viitori clienţi ai psihologilor şi psihiatrilor”.

„Opriţi orice reclamă la orice formă de jocuri de noroc!! Nu-i transformaţi pe copii în viitori clienţi ai psihologilor şi psihiatrilor! Îi rog insistent pe colegii din PNL ca în Camera Deputaţilor să voteze împotriva oricărei forme de publicitate la jocuri de noroc, indiferent de formă, dimensiune, amplasament sau suport (stradal, audio-vizual etc)”, scrie pe Facebook Rareş Bogdan.

Copiii şi adolescenţii, adaugă el, nu au discernământul pentru a realiza cât de periculoasă este patima jocurilor de noroc, iar psihiatrii afirmă că mai mult de două treimi din cei cu dependenţă revin la vechiul obicei.

Rareș contra Alina

„Nu putem permite ca tinerii să cadă victime acestor reclame îndoielnice, care garantează (?!) câştiguri uşoare, dar îi împing să-şi cedeze viitorul unei afecţiuni aproape imposibil de tratat”, încheie primvicepreşedintele PNL.

Plenul Senatului a dezbătut şi votat miercuri proiectul de lege prin care se interzice difuzarea la radio şi TV, în intervalul orar 06:00 - 23:00, a reclamelor la jocurile de noroc, precum și a panourilor stradale mai mari de 30 de metri pătrați, două amendamente introduse de colega de partid a lui Rareș Bogdan, Alina Gorghiu. 

Rareș Bogdan susține, practic, punctul de vedere al Opoziției. Cei de la USR vor interzicerea totală a reclamelor, la fel ca în Republica Moldova.