Vicepreședintele cu atribuții de președinte al ONJN, Mihail-Silviu Pocora, va vorbi în ambele zile ale summit-ului pentru jocurile de noroc din Europa Centrală, informează organizatorii. 

CEGS23, Summit-ul Central European pentru Jocuri de Noroc, este găzduit de București, în zilele de marți și de miercuri.

Pocora este președinte de onoare al celei de-a XI-a ediții a evenimentului. În timp ce este cu mintea agătață la incertitudinea funcției, în contextul rotativei guvernamentală, Pocora va vorbi pe tema „Actualizare legislativă locală”, programată în prima zi, și, respectiv, „Reglementări europene cu impact asupra industriei jocurilor de noroc”, din a doua zi.

Cea de-a 11-a ediție a Summit-ului pentru jocuri de noroc din Europa Centrală - CEGS23 este o expoziție și o conferință combinate în stil boutique B2B și are loc sub motto-ul „Era digitală și jocurile de noroc tradiționale”, în perioada 23-24 mai 2023, la Magic Place Events Grant din cartierul bucureștean Crângași, informează pe site-ul său unul dintre partenerii media ai evenimentului.