Principalii furnizori și operatori internaționali de cazinouri s-au reunit la primul simpozion de vară ICE London and European Casino Association, care a avut loc în emblematicul club Les Ambassadeurs din Mayfair, Londra.

Simpozionul, a cărui temă a fost „Construirea unui viitor profitabil și durabil pentru industria cazinourilor”, a inclus o serie de discuții folosind modelul open space, un format condus de participanți care stabilește agenda pentru reflectarea problemelor importante pentru afacerile lor.

Gestionate conform Regulii Chatham House, subiectele-cheie discutate la simpozion au fost adoptarea tehnologiei fără numerar, inclusiv cripto și blockchain, convergența online și terestră, precum și digitalizarea cazinourilor.

Stuart Hunter, Managing Director al Clarion Gaming, a spus: „Am calculat că am avut peste 1.000 de ani de experiență combinată în sală, toate alimentând idei, opinii și sugestii în discuții. Toate subiectele, ideile și oportunitățile au fost deja încorporate în etapele finale de planificare pentru ICE23, din februarie 2023.

Acestea vor avea un impact asupra mixului de produse, asupra experienței clienților. Pasiunea pentru ICE și importanța acesteia pentru industrie a fost fundamentală, la fel și entuziasmul pentru revenirea mărcilor terestre, care nu erau prezente la începutul acestui an”.

Președintele Asociației Cazinourilor Europene, Per Jaldung, a spus că accentul a fost pus ferm pe viitor: „Toate conversațiile noastre s-au concentrat în jurul viitorului cazinourilor terestre: cum vor fi, ce divertisment vor oferi și cine vor fi clienții lor. În mod semnificativ, a existat un accent comun pe jocul responsabil, combaterea spălării banilor și noi oportunități pentru o experiență îmbunătățită și uniformă a clienților prin tehnologie și digitalizare”.