Două companii din lanțul de cazinouri Las Vegas și-au prezentat punctul de vedere față de aprecierile cuprinse într-o opinie exprimată de Alexandru Olea, președintele APONJN.

La ședința Consiliului Consultativ de acum două zile, Olea a acuzat-o pe Odetta Nestor, fostă șefă ONJN, că a protejat clanurile de interlopi și de proxeneți, pe când conducea instituția.

Și a nominalizat brandul Las Vegas ca parte din aceste clanuri cărora Oficiul le-ar fi ținut spatele.

I-am reproșat că jocurile la negru sunt de mulți ani și nimeni nu i-a controlat. I-am reproșat că îi protejează acum și i-a protejat mereu pe traficanții de droguri și pe proxeneții de la Las Vegas.

Aceștia nu au avut niciun control niciodată. Au fost arestați de către cei de la DIICOT și ONJN nu a trimis pe nimeni în control”, a relatat Olea motivul pentru care a certat-o în văzul lumii pe Odetta.

Redacția a primit azi un drept la replică semnat de administratorii companiilor Babaco Games SRL și Noblepiagio SRL, parte din grupul Las Vegas.

Aceștia se apără citând din conținutul unui articol din Playresponsibly în care se menționează că firmele din grup au avut parte de 179 de controale în ultimul an (Odetta nu mai este însă de mult la cârma instituției, așa că detaliul nu are relevanță pentru cazul actual).

Totodată, înainte de a publica poziția celor de la Las Vegas, redacția menționează că opinia de la care a pornit disputa îi aparține exclusiv lui Alexandru Olea, așa cum vizibil am specificat, marcând articolul ca fiind asumat de persoana respectivă.

babac1.jpg
babac1.jpg

babac2.jpg.[1]
babac2.jpg.[1]