Un site din SUA a aflat despre seara petrecută de actor în sala de poker Zero Bond din New York, după ce a primit decizia de la procurorul districtual.

Procurorul districtual al comitatului Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, a depus în mod oficial o plângere împotriva lui Alec Baldwin, iar marți, actorul ar fi mers la clubul privat Zero Bond din New York, așa cum susține site-ul People, care ar fi colectat informații de la o singură sursă.

Alec, potrivit sursei, „arăta liniștit și discret”, în timp ce vizita locul exclusivist din cartierul NoHo din Manhattan împreună cu soția Hilaria Baldwin, adăugând: „Nu s-au intersectat cu nimeni, ci s-au îndreptat direct. unde toată lumea joacă poker”.

„Zona din spate a clubului privat este disponibilă doar jucătorilor de poker. După ce au petrecut 30 până la 40 de minute în zona de poker din spate, Alec și Hilaria s-au întors afară și s-au așezat în lounge”, spune sursa, adăugând că cei doi „au vorbit” mult timp, dar păreau destul de relaxați.

Taxa la club variază în funcție de vârstă

Zero Bond susține pe site-ul său că menține un „proces riguros în ceea ce privește selecția membrilor” și doar membrii care „afișează un nivel ridicat de integritate” și demonstrează capacitatea de a contribui la comunitatea privată sunt acceptați.

Odată ce un potențial membru depune o cerere oficială și este acceptat în club, acesta trebuie să plătească o taxă de înscriere și o cotizație anuală care variază în funcție de vârstă.

Vizita lui Baldwin la clubul exclusivist vine după ce el și armurierul din filmul „Rust”, Hannah Gutierrez-Reed, au fost acuzați oficial pentru implicarea în moartea pe platoul de filmare a directorului de imagine Halyna Hutchins, pe 21 octombrie 2021.

Acuzațiile împotriva lui Baldwin și Gutierrez-Reed, în vârstă de 25 de ani, includ două acuzații de omor din culpă. Moartea lui Hutchins a survenit după ce un pistol de recuzită ținut de Baldwin - care conținea muniție reală - a fost descărcat.

În timp ce Baldwin și-a exprimat în timpul primului său interviu după incident că „nu a apăsat pe trăgaci” pe armă – iar avocatul său din Quinn Emanuel, Luke Nikas, a anunțat lupta împotriva acestor acuzații, un judecător va decide dacă va continua cazul, după o audiere preliminară.