După o perioadă de timp în care Comitetul de Supraveghere și Control nu s-a întrunit, operatorii din piață s-au trezit confuzi și buimaci, dar și într-o criză panicardă, vecină cu disperarea. Pierderea licenței, pentru cei mai mulți, este echivalent cu falimentul afacerii.

În gestionarea acestei crize, președintele interimar a avut rol de mim, cu alte cuvinte, s-a făcut că face. În schimb, altfel a jucat dramoleta în culise. Înconjurat de operatorii disperați, acesta le spunea ce voiau să audă. Cu prietenii a devenit mai aplicat, mai atent, dar, mai ales, implicat.

Iată și povestea! Domnul Silviu, la întrunirea Comitetului era președinte interimar, puțin deprimat în așteptarea noului președinte numit, dar, cu siguranță, șeful ONJN. Un profan s-ar fi gândit la un tratament cu șpagă, dar domnul Pocora nici n-a vrut să audă de așa ceva.

Așa că s-a hotărât s-o facă altfel, în felul său, în spiritul onestității practicate ani de zile la Constanța. Una peste alta, a ieșit o poveste demnă de marile ecrane. Story-ul nostru începe cu o premieră personală, de-a lungul interimatului personal.

Cum altfel am putea numi invitația doamnei Teodora Luca, avocat al mai multor firme din gambling și adnoter de ocazie în fața Comitetului de Supraveghere și Control.

Doamna Luca trebuia să-i lumineze pe membrii Comitetului ca decizia lor să fie cât mai pozitivă. Dacă se poate, de principiu, în favoarea Altabet, o firmă din portofoliu dumneaei, care se afla pe lista de revocare a licenței de pariuri online.

Cum socoteala de-acasă nu seamănă cu cea din Comitet, dl Pocora se vede obligat să se reevalueze și se repliază cu doamna avocat într-o audiență amicală ținută în biroul de interimat.

De data aceasta, la discuții participă și proprietarii Altabet, doi domni care vorbesc cu accent slav și au o ceafă de zile mari. La această întâlnire s-a interpretat un hit celebru în anii 90, totul va fi bine!

Fiecare operator a făcut cum a crezut, dar toată lumea a avut dreptate

Cum lucrurile, în prima ședință, au fost sub așteptări, iar noul vicepreședinte s-a văzut cu noul președinte la post, se vede nevoit să renunțe la audiențe și le lasă în grija domnului Gabi Gheorghe.

Astfel, ieri dimineață, înainte de întrunirea Comitetului, reprezentanții Altabet, umăr la umăr cu doamnele Odetta Nestor (AOJND) și Gabriela Sănuceanu (reprezentanta unor firme, printre care și Win GG – a cărei pagină era nefuncțională) s-au prezentat în audiență, noul președinte fiind bombardat cu zeci de explicații. Cea mai activă a fost fosta președintă ONJN, care a ținut o dizertație în favoarea Win GG.

Reprezentație care s-a dovedit mult sub prestația viitorului fost vicepreședinte, care a transpirat cât pentru o vară, ca să-și respecte și să implementeze promisiunile făcute la ultima audiență ținută ca interimar.

Astfel, în ședinta Comitetului nu au mai fost primiți invitați, deși doamna Odetta Nestor s-a arătat dispusă să repare ce n-a reușit doamna Luca. Domnul Pocora a fost la înălțime susținând tot ce a promis la audieri, chiar dacă a transpirat ca un salahor.

Implicarea spectaculoasă a vicelui vine dintr-o generozitate prozaică, alimentată ombilical de cel numit cetățeanul Ghiță. Se pare că micuțul cordon ombilical, după informațiile noastre, îl va extrage din ONJN până în curtea ASF. Acolo se poate bea o cafea ca la PSD Sector 1.

Noi îi recomandăm grabă mare, mâine îi dăm un hint și publicăm numele noului vice numit de liberali.