Reunit în ședință acum două zile, la sediul ONJN din Calea Victoriei numărul 9, Comitetul de Supraveghere a avut pe masă două dosare cu numele Power & Fabulous Games.

O neregulă a fost identificată la Vrancea, iar cealaltă provine din Buzău. În situația de fapt pe care au descris-o pentru cazul din Moldova, agenții Oficiului au notat:

„În urma controlului operativ și inopinat efectuat în data de 27.02.2024 la locația specializată - agenție de pariuri în cotă fixă aparținând operatorului de jocuri de noroc SC Power & Fabulous Games SRL (CUI....), situată în localitatea Suraia str. Principală I, nr. 2, județul Vrancea, s-a constatat că au fost încălcate prevederile art. 150 alin. 1 lit. i din HG nr. 111/2016, în sensul că la data și ora controlului, 27.02.2024 ora 10.30, punctul de lucru era închis, cu toată că programul de funcționare afișat indica intervalul orar 10.00-20.00”.

Operatorul s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei din partea inspectorilor veniți să aplice legea întrucât a încălcat prevederile art. 150 alin. 1 it i din HG nr. 111/2016, respectiv „să respecte programul de funcționare, care va fi afișat vizibil”.

SC Power & Fabulous Games SRL, care deține brandul de pariuri sportive Power Bet, are propunere de suspendare a autorizației pentru jocuri de noroc tradiționale de tip pariuri în cotă fixă.

De asemenea, se propune suspendarea autorizației de exploatare a mijloacelor de joc tip slot machine, fiind vorba despre două aparate - păcănele.

Fiind o localitate care nu are peste 15.000 de locuitori, conform legii Simonis, Suraia va rămâne oricum fără păcănele, fie că sunt oferite de Power & Fabulouse Games sau de către alt operator.

Operatorul are un nivel record al amenzilor, suma de 455.000 de lei, în perioada 05.03.2023-15.03.2024, indică documentele oficiale văzute de redacție.

În afara situației din Vrancea, Power & Fabulous Games a creat probleme parteneriatului cu Club King în Buzău, caz relatat pe larg AICI.

Citește și:

Power Bet, prinsă în ofsaid: acceptă pariuri pe meciuri cu rezultate știute?

Cazul Power & Fabulous Games: când vrei să copiezi succesul, dar te alegi cu reversul

Power & Fabulous, sleită în Buzău și la Vâlcea. Se apropie de granița celor 500.000 de lei/an la amenzi

Power & Fabulous Games are propunere de revocare a licenței pentru sloturi și pariuri

Ar fi Fabulous, dacă n-ar fi rușinos!

Power a revenit fabulos pe lista neagră. O situație nemaiîntâlnită surprinsă în vestul țării

Power Bet se ține de găinării la Curcani: a dispărut caietul de reclamații. Cocoșată de amenzi, societatea respiră greu