Cine este interesat de practicile instituției din Calea Victoriei nr. 9, săptămâna trecută a avut parte de un recital demn de defunctul festival de la Mamaia. Protagonist și dirijor - vicepreședintele Pocora. Scenariul, simplu și eficient, dar extrem de rentabil.

Ședința Comitetului a făcut-o din poignet. A lăsat lumea ca-n gară, motivând că se simte mai bine când este și președintele Gabi Gheorghe, așadar, ce-i mai rămânea de făcut?!

O ședință extraordinară, că tot avea întrunit Comitetul de Supraveghere, în plus avea și un prieten, pe nume Tapangea, care este administratorul unei firme de păcăne și, ironia sorții, a întârziat plata unor taxe, iar asta l-ar fi lăsat cu vreo 40 de stații pe off și cu luminile stinse.

Dar să revenim la extraordinara de serviciu! Păi, în primul rând, Pocora a evitat să informeze intern, în ONJN, prin mail despre ședința extraordinară, așa cum a procedat cu cea ordinară.

S-a bucurat de suportul lui Ruiu, iar ca să dea greutate momentului, l-a adus și pe non-verbalul Rovența, poate l-ar fi invitat și pe Tudor Simota, dar atunci nu-i mai ieșea trampa.

Regina Ciolompea, și ea alături de brigada de flori, a aruncat încă două firme alături de Mario Star SRL (firma lui Tapangea cu marcă înregistrată după numele beizaidelei sale, Mario).

Un personaj demn de Comicom, genul care le-a făcut pe toate: de la prafuri, la roabe de șampanie, de la anturajul lui Dan Ghiță la statutul de gigolo platonic de Constanța.

La o așa punere în scenă, succesul a fost garantat. Nu am pomenit cele două firme alăturate lui Mario Star pe ordinea de zi, pentru că ele au fost aleator luate de Regina Ciolompea.

Singura persoană, dintre participanți, care nu a fost de acord cu extraordinara a fost doamna Mihaela Dudu! Nu degeaba i s-a vehiculat numele printre propunerile de președinte al ONJN.

Apropos! Mâine revine în instituție și Gabi Gheorghe, marele absent al extraordinarei. Suntem curioși ce reacție va avea. Vorba lui Creangă: „N-ar fi rău să fie bine în țara asta!".