Revenim cu informații explozive despre firma Hattrick PSK, compania pe care Casa Pariurilor a pus-o pe picioare la nivel național și o utilizează pentru a opera jocurile de noroc la distanță (online).

Pe adresa Fortuna Entertainment Group, consorțiu care deține operatorii Casa Pariurilor și Fortuna, curg reclamațiile la ONJN, dar și plângeri și acțiuni în instanță.

Majoritatea vizează clauze abuzive pe Legea 193/2000, semn că FEG are probleme la nivel de ofertă și de regulament.

hat4.jpg
hat4.jpg

Portalurile instanțelor de judecată sunt pline cu procese pe care jucătorii, nemulțumiți de soluțiile date de ONJN (instituția din subordinea Guvernului sancționează CP doar cu avertismente), au decis să apeleze la instanțele civile, în căutarea dreptății.

Cum specificam, Fortuna Entertainment Group este acuzată de clauze abuzive pe Legea 193/2000. În traducere liberă, nereguli la nivel de contracte, regulamentul de pariere fiind considerat un astfel de contract.

„Oamenii ăștia s-au dus în instanță pentru bani serioși. Nimeni nu-i atât de nebun încât să apeleze la un avocat, dacă știe că are de recuperat o sumă mai mică decât onorariul celui care îl reprezintă. Iar fără câteva sute de lei niciun avocat nu te bagă în seamă”, spune un om din piață.

La o simplă căutare pe portalurile instanțelor, Gheorgheni, Gherla și Arad sunt 3 dintre judecătoriile din țară care au făcut cunoștință cu FEG, având pe rol procese intentate împotriva Hattrick.

hat1.jpg
hat1.jpg

hat2.jpg
hat2.jpg

hat3.jpg
hat3.jpg