În preajma sediului Guvernului, cel care în componența PSD-PNL a declarat război păcănelelor, cazinourile nu doar că nu prosperă, dar ajung să falimenteze. 

De câteva zile, o sală de jocuri a tras obloanele într-o zonă centrală din Sectorul 1 al Capitalei.

Locația este situată pe Bulevardul Ion Mihalache nr. 62, la câteva sute de metri de Piața Victoriei, acolo unde își are biroul premierul Marcel Ciolacu.

Proprietarul a pus anunț, vizibil din stradă, că închiriază spațiul. Înainte, acolo funcționa, de peste 10 ani, un cazinou Merkur/Zodiac, plasat oarecum strategic, în spate la Piața 1 Mai.

„Sunt 612 metri pătrați, parter și subsol, și se închiriază cu suma de 9.500 de euro pe lună (n.r. - echivalentul a 15,5 euro pe metrul pătrat).

Sunt 304 metri pătrați într-o parte și alți 308 metri pătrați în cealaltă parte. În spate, există acces către o curte de 90 de metri pătrați, care poate servi drept parcare, dar care se închiriază separat, de la asociația de proprietari.

imai2
imai2

Dorim să încheiem un contract pe o perioadă mai lungă, de 3-4 ani. La închiriere se solicită o lună avans și o lună garanție. Plus cu o scrisoare de garanție de la bancă, pentru a vedea dacă este o firmă nouă sau una mai veche”, ne spune persoana de la agenție, când am sunat și ne-am dat interesați.

Playresponsibly a relatat că și o sală de jocuri Admiral, patrimoniul companiei austriece Novomatic, s-a închis pe Calea Griviței, o stradă care se intersectează la un moment dat cu Bulevardul Ion Mihalache.

Acolo, chiria cerută este de 25 de euro pentru un metru pătrat, suprafața totală fiind de 140 metri pătrați.