Doliu în familia lui Codruț Nițulescu, patronul rețelei naționale de săli de jocuri de noroc Don Cash, din Caracal.

Tatăl său, Ionel Dumitru Niţulescu, cunoscut în lumea fotbalului ca Jean Niţulescu, a decedat astăzi, la vârsta de 72 de ani, la ora 5.30, la Spitalul din Caracal, unde era internat şi unde suferise un infarct și un AVC.

Niţulescu, mare amatori de poker și de păcănele (prietenii povestesc că stătea și câte 48 de ore fără oprire în fața sloturilor), suferea de multă vreme de diabet, fiind dependentt de insulină. Înmormântarea va avea loc miercuri, la Caracal, oraşul în care locuia familia Nițulescu.

Niţulescu a fost vicepreşedinte la ultimul event al echipei de fotbal Universitatea Craiova, sezonul 1900-1991, ceilalţi arhitecţi fiind Marcel Popescu, în calitate de preşedinte, şi Sorin Cârţu - antrenor.

Niţulescu a mai activat ca şi conducător la Craiova în intervalul 1998-2000, când patron era George Ilinca. Atunci, el a deţinut mai multe funcţii, printre care şi pe cea de preşedinte.

În perioada respectivă, cea mai răsunătoare achiziție a fost cea a lui Cristian Chivu de la CSM Reşiţa. De asemenea, a contribuit la aducerea lui Ilie Balaci ca antrenor la „Ştiinţa” (primul mandat al celui alintat „Minunea Blondă”).

Constantin Ilinca şi Jean Niţulescu au negociat apoi transferul lui Cristi Chivu la Ajax Amsterdam, în baza relaţiilor de prietenie pe care Niţulescu le avea cu fostul impresar Mircea Petescu.

Modelul lui Niţulescu de conducător era fostul preşedinte stelist Ion Alexandrescu, poreclit „Sfinxul”.