Cristian Pascu, hairstylistul numit timp de 2 zile la conducerea Oficiului pentru Jocuri de Noroc, mutare anunțată în exclusivitate de Playresponsibly, a găsit vinovatul din pricina curuia a fost revocat din funcție, deși nu-l recomanda nimic pentru a activa în domeniul jocurilor de noroc.

La Digi24, astă-seară, Cristian Pascu a spus: „Am fost destituit din cauza presei, pentru că presa s-a focusat în primul rând pe frizerul cel fraier care nu are nicio competență. În clipa în care cineva are 24 din 24 mașina pe urma lui și a familiei se poate numi linșaj.

Drăguț ar fi fost să cercetați un pic mai mult și să vedeți că frizerul e de 5 ani în politică, este de 4 ani consilier local, frizerul a mai fost un președinte de CA la o companie de stat, dar unde miza este mult mai mică financiar, și atunci n-a mai fost nevoie să fie frizer, atunci a fost manager”.

Pascu susține că nu știe cine l-a propus în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, consemnează digi24.ro.

Vânează altă funcție la stat

„Eu am dat CV-ul de când am venit la partid, un CV de fiecare dată actualizat. Dacă conducerea PNL a analizat mai multe CV-uri și a ajuns la concluzia că eu... La partid ți se cere CV-ul. În clipa în care partidul are nevoie de tine pe o anumită funcție, ți se spune că e posibil să te duci acolo sau acolo. Nu mai știu cine mi-a spus. Am vorbit cu toată lumea. Nu se iau decizii de pe o zi pe alta”, a comentat Pascu.

„O altă chestie pe care presa mi-a pus-o în cârcă: câtă șpagă a dat Pascu. Nu am dat șpagă, nu se pune problema în niciun caz de șpagă pentru o asemenea funcție. Problema este poate tocmai că Pascu e suficient de integru și poate că nu avea loc, că dacă era altcineva acolo, un funcționar care nu avea nicio treabă cu domeniul, dar era funcționar la stat, și care nu știe ce înseamnă un business la nivelul acesta, probabil că acela era competent, era bun”, a mai spus Pascu.

Întrebat dacă își dorește o altă funcție publică, eroul acestor zile a răspuns: „Atâta vreme cât partidul o să mă propună pentru o altă funcție, de ce nu? Eu am anumite competențe și dacă îmi pare rău de ceva, îmi pare rău că nu s-a putut demonstra că cei din mediul privat pot face lucruri senzaționale”.

Citește toate articolele pe această temă:

Cristi Pascu a fost „ras” din organigrama ONJN. Postul de vicepreședinte, vacant

Frizerul și-a luat-o-n freză! Liberalii mai intâi l-au lăudat, apoi l-au lăsat din brațe

Pascu Încurcă-Lume: frizerul de la ONJN poate arunca în aer activitatea instituției

ONJN s-a făcut de râs și peste graniță: numirea frizerului, în presa italiană

CV-ul lui Pascu, noul „vice” de la ONJN: am condus echipe de peste 200 de oameni

Exclusiv / Nu e glumă de 1 aprilie: frizerul Cristian-Gabriel Pascu, uns vicepreședinte la ONJN

Cristi Pascu. Când sunt doi, nu e niciunul

Cristi Pascu sau firescul etern al lucrului bine făcut: barba, părul și ONJN-ul!