Numit luni, 1 aprilie, vicepreședinte la ONJN, frizerul Cristi Pascu a apucat să vină doar două zile la serviciu, în zilele de marți și miercuri. Pascu a fost trecut pe site-ul oficial al instituției abia în a doua zi de lucru, miercuri.

pascusite.jpg
pascusite.jpg

Revocat din funcție aseară de către premierul Marcel Ciolacu, decizie publicată în Monitorul Oficial, Cristi Pascu a fost eliminat de pe portalul instituției astăzi, 4 aprilie, iar în dreptul postului de vicepreședinte este trasă o linie.

pascusite.jpg.[1]
pascusite.jpg.[1]

Fostul „vice”, Mihail-Silviu Pocora, speră să se alinieze astrele suficient încât să revină în funcție. Coaliția analizează însă completarea postului cu un alt nume, pe care Playresponsibly urmează să-l anunțe.

Guvernanții speră să fie o persoană care să nu producă atâtea daune de imagine precum a făcut-o Pascu, mai ales în prag de alegeri, așa că ar dori pe cineva cu o minimă calificare în domeniu.

O altă variantă luată în calcul este continuarea activității fără un vicepreședinte, măcar până la alegeri, atribuțiile acestuia urmând să revină unui alt conducător.