Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Un bărbat de 34 de ani din Focşani a fost arestat preventiv vineri (ieri), fiind cercetat pentru distrugere şi lovire. Acesta ar fi distrus 5 aparate dintr-o sală de jocuri după ce ar fi pierdut bani şi ar fi lovit un bărbat de 36 de ani.

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Focşani au identificat şi reţinut, vineri, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi lovire.

Conform probatoriului, în 19 ianuarie, bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Focşani, după ce a pierdut sume modice de bani, ar fi lovit în repetate rânduri cinci aparate de joc, distrugându-le.

De asemenea, pe 1 martie, acesta ar fi spart luneta unui autoturism şi l-ar fi lovit pe şoferul acestuia, un bărbat de 36 ani. Valoarea totală prejudiciului a fost estimată la 22.000 lei.

Bărbatul a fost prezentat vineri magistraţilor Judecătoriei Focşani, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea administrării întregului probatoriu.