Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Watauga Social Club este una dintre cele mai importante săli de poker din Texas (Statele Unite ale Americii). Aproximativ 200.000 de dolari au fost confiscați la închiderea Turneului de pkoer Fall Classic, care garanta 100.000 de dolari, eveniment găzduit de Clubul Social Watauga din Tarrant County, Texas.

Amendă de 360 de dolari pentru jucători

După raidul de duminică după-amiază al autorităților, jucători și angajați ai clubului au fost arestați sau invinuiți pentru jocuri de poker în club.

10 persoane, toți angajați sau manageri ai clubului, au fost arestate sub suspiciunea de diverse activități ilegale de jocuri de noroc. Fiecare dintre cei 49 de jucători prezenți la fața locului în momentul raidului a primit o amendă de 360 ​​de dolari.

Proprietarul clubului, Joe Vongkaysone, se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv participarea la activități criminale organizate, menținerea unui loc de jocuri de noroc și promovarea jocurilor de noroc ilegale. Legalitatea unor astfel de cluburi sociale de poker a fost subiectul multor dezbateri în întregul stat.

Au confiscat totul: înainte, agenții au jucat sub acoperire

Raidul a fost precedat de o anchetă a șerifului din județul Tarrant, în care agenții sub acoperire au fost trimiși să joace în interiorul clubului. În timpul raidului, au fost confiscate toate echipamentele de joc, inclusiv mese, cărți, computere, televizoare și alte obiecte.

Clubul social Watauga nu a comentat public ancheta sau acuzațiile de jocuri de noroc ilegale. Clubul a postat o notificare pe Facebook în care recunoaște că locația rămâne închisă în acest moment. Mesajul sună astfel:

„Watauga Social Lounge este temporar închis. Departamentul de Reglementări Arcade al Sheriffului din Tarrant County a confiscat 200.000 USD în numerar (inclusiv fondul de premii de 132.840 USD aparținând jucătorilor de turneu) și toate echipamentele WSL.

Luni avem o întâlnire cu un avocat, pentru ca reprezentantul legal al tuturor jucătorilor din turneu să primească o citație de la Departamentul Sheriffului din Tarrant County și să recupereze cei 132.840 de dolari care aparțin jucătorilor.

Ne cerem scuze sincer pentru orice neplăcere pe care acest lucru l-ar fi putut cauza membrilor noștri, personalului nostru, comunității de poker și orașului Watauga. Vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul care ne-au fost acordate. Sperăm să redeschidem în curând”.