Printre companiile reclamate că nu respectă regulile jocului pe piața jocurilor de noroc se numără și Power&Fabulous Games SRL, care operează brandul Power Bet.

Societatea a revenit ieri la judecata Comitetului de Supraveghere cu un dosar care cuprinde un caz inedit.

Vechea meteahnă a operatorilor mici din provincie, minori prinși în agenție jucând la păcănele, a devenit desuetă pentru societatea cu sediul în satul Hințești (județul Argeș).

Power Bet a trecut la nivelul următor: așază minorii după tejghea, nu-i mai lasă să rătăcească prin sală. Și îi pune la treabă. Motiv pentru care are propunere de suspendare atât a pariurilor în cotă fixă, cât și pentru păcănele pentru o locație din Timiș.

ortisoara.jpg
ortisoara.jpg

Iată ce s-a petrecut la o vizită neanunțată efectuată în urmă cu o lună la o agenție dintr-o zonă rurală din vestul țării în care se desfășoară pariuri în cotă fixă.

La controlul de pe 16 ianuarie, inspectorii teritoriali au găsit o fetiță după calculator. După verificări de rutină, s-a constatat, în urma legitimării, că operatoarea Andreea-Maria Boț este minoră și nu avea ce să caute în poziția respectivă.

Fata era angajata firmei Balkan West SRL, care, la rândul ei, avea contract de prestări servicii cu Power&Fabulous Games SRL, iar activitatea de operatoare o începuse de circa o săptămână și jumătate. Mai exact, pe 5 ianuarie.

Casiera „încasa sumele de bani de la jucători, plasa pariurile sportive, acorda câștigurile etc”, scrie agentul Oficiului în nota constatatoare. 

Situația a ieșit la iveală când angajații statului au pășit în agenția aflată în localitatea Orțișoara, o comună din județul Timiș (este situată în partea de nord a județului Timiș, la 28 km de Arad și 24 km de Timișoara, fiind străbătută de DN69.). 

powercasiera.jpg
powercasiera.jpg

 

Citește și:

Power Bet se ține de găinării la Curcani: a dispărut caietul de reclamații. Cocoșată de amenzi, societatea respiră greu

Power Bet, chinuită de datorii. Cifrele ultimilor doi ani provoacă frisoane partenerilor de afaceri

Power Bet își schimbă numele, dar năravul? Disputa cu frații Doroftei pentru modificarea denumirii

Power Bet, pune mâna pe carte, nu sta cu mâna-ntinsă! Drept la replică și precizări ale redacției

Cine sunt ploșnițele de pe piața de gambling: „asta e prostituție, se lucrează sub acoperire”!

Cum funcționează afacerile de tip Total Bet, denumite „case de pariuri fake”. Șmecherii se îmbogățesc, ONJN se face că plouă

Power Bet, „sora” Total Bet: infracțiuni în toată țara și amenzi cu nemiluita