Boxerul Ryan Garcia, în vârstă de 25 de ani, are probleme mari. Jucătorul de poker și pasionat de box Brian „True Geordie” Davis a vorbit recent despre acest subiect pe popularul său canal de YouTube.

„Au existat speculații că are datorii uriașe la jocuri de noroc”, a dezvăluit acesta. Davis a promovat declarațiile colegului boxer și jucător de poker Bryce Hall, care a spus într-un episod anterior că Garcia „avea datorii de milioane de lire sterline”.

Davis și-a exprimat îngrijorarea că fostul campion WBC la categoria ușoară pierde mult prea mult în acest moment și nu ar trebui să fie permis să urce pe ring. Mulți observatori de box au devenit îngrijorați de faptul că Garcia a postat comentarii ciudate pe rețelele de socializare în ultimele săptămâni, spunând chiar că telefonul și cărțile de credit i-au fost confiscate.

Pe lângă datoria de poker, Davis a mai sugerat că boxerul ar putea avea probleme cu abuzul de substanțe. YouTuber-ul a susținut că Garcia are nevoie de ajutor și că cei din jur ar trebui să intervină, inclusiv promotorul său, ex-boxerul de 11 ori campion mondial Oscar de la Hoya. 

Garcia a fost una dintre tinerele superstaruri ale boxului și a câștigat, de asemenea, 59.000 USD în turnee de poker live, inclusiv premii în bani la evenimentul principal al World Series of Poker 2023.

Cu toate acestea, Davis și Hall reclamă pierderi semnificative în poker. Iar mulți cer să nu mai fie lăsat la masa de joc. Comisia de sport din statul New York i-a cerut lui Garcia să fie supus unei evaluări de sănătate mintală, iar Garcia a răspuns amenințând cu un proces.

Garcia a scris recent pe Twitter: „Un lucru care m-a învățat boxul este că te poți vindeca de orice”.