Doi sibieni au fost reţinuţi pentru un jaf cu cuţitul, într-o sală de jocuri din Deva. Unul dintre ei a intrat în încăpere şi a ameninţat-o cu un cuţit pe vânzătoare, pentru a fura banii din încasări.

Poliţia Deva a fost sesizată luni noaptea de către o angajată a unei săli de jocuri din Deva că un bărbat necunoscut, cu faţa acoperită, a intrat în sala de joc şi a ameninţat-o cu un cuţit, determinând-o să îi predea banii proveniţi din încasări.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Joi, poliţiştii deveni au pus în executare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziţie, la adrese din judeţul Sibiu.

„Activităţile investigative au avut ca şi rezultat depistarea şi reţinerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, judeţul Sibiu (bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată) şi a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu (bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată). Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii 22/23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având faţa acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva şi a ameninţat-o cu un cuţit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări), acesta beneficiind de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri şi s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acţionat”, informează Poliţia Hunedoara.

Cei doi sibieni au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi, vineri, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.