Un alt episod al ciocnirii dintre doi foști soți s-a lăsat cu scântei: Ilary Blasi îl acuză pe fostul mare fotbalist italian Francesco Totti că a cheltuit mai mulți bani pentru a juca în cazinouri decât pentru a-și întreține copiii.

Căsniciile se termină adesea cu schimburi de acuzații deloc elegante, iar relația dintre Ilary Blasi și Francesco Totti, atât de admirată de public, pare să nu facă absolut nicio excepție. Mai ales acum, când se discută despre indemnizația lunară de întreținere, mai exact revizuirea acesteia.

Ultimul episod al poveștii este consemnat de ziarul La Verità, potrivit căruia, în contextul discuției pentru stabilirea cuantumul sumei pe care fostul căpitan de la AS Roma îl datorează prezentaoarei TV, avocatul angajat Ilary a atacat nemilos.

„Cu profundă amărăciune și mare îngrijorare, doamna Blasi a aflat că fostul ei soț, tatăl copiilor ei, consumă în medie la cazinou sume egale cu 6,5 ori cât alocă pentru copii, ca urmare a ordonanței Curții”, constată avocații.

„Nu vrea să acopere costurile de tutelă”, adaugă apărătorii lui Ilary. În prezent, Totti achită 12.500 de euro, ca taxe lunare pentru cei trei copii ai săi, plus încă 40.000 pe an pentru taxele lor școlare.