Unul dintre cei mai importanți artiști muzicali din lume, Peter Gene Hernandez, cunoscut sub numele de Bruno Mars, are bătăi de cap de la poker.

Peste Ocean a apărut informația că are o datorie de 50 de milioane de dolari la MGM Resort International din Las Vegas, unde este rezident din 2016, având un contract artistic întins pe durata a 8 ani (așadar, scadent în acest an).

Artistul născut în Hawaii riscă să plătească mai mult decât câștigă. Bruno are un salariu care îi garantează un venit de 90 de milioane de dolari pe an (1,5 milioane pe noapte): net, după achitarea taxelor, ar putea să ridice 60 de milioane de dolari.

Ținând cont de datoria făcută la poker, ar avea un profit de 10 milioane de dolari. Conform unei surse, în acest moment, cântărețul este, de fapt, „o proprietate a MGM”. Asta după ce s-a aflat că a pierdut la poker 50 de milioane de dolari.

Pasiunea lui pentru joc nu este un secret. Este vorba despre poker, în special. Unele surse spun că Mars (care a vândut peste 18 milioane de albume și 105 milioane de single-uri în întreaga lume de-a lungul carierei) a început să frecventeze cazinourile când avea 19 ani și încă era un artist necunoscut.

În SUA, limita de vârstă este de 21 de ani, așa că nu ar fi fost posibil să înceapă acolo decât dacă ar fi încălcat legea.