Autoritatea de stat pentru jocurile de noroc din statul australian Victoria (VGCCC) a amendat proprietarul hotelului Rye cu suma 80.000 USD după două încălcări orivind integritatea la cazinou.

Personalul angajat de la Hotelul Rye a falsificat înregistrările pentru a acoperi o plată eronată în numerar de 2.039 USD către un client.

Legea spune că orice câștig de peste 2.000 USD trebuie făcut prin cec sau prin EFT. Încercarea de a acoperi încălcarea regulii constituie o lipsă gravă de integritate și o conduită greșită.

În cel de-al doilea caz, hotelul a emis un cec unei persoane neeligibile, la cererea unui câștigător care nu a putut prezenta un act de identitate pentru a aduna câștigul.

Operatorii trebuie să se asigure că procesează plăți doar către persoana care joacă la aparatul de jocuri electronice și că sunt efectuate verificări corespunzătoare de identitate.

La emiterea amenzii, CEO-ul VGCCC, Annette Kimmitt AM, a declarat că această decizie transmite industriei un mesaj clar cu privire la respectarea măsurilor de integritate.

„Operatorii de spații și proprietarii trebuie să înțeleagă întreaga amploare a consecințelor falsificării documentelor și ascunderii unui comportament rău”, a spus Kimmitt.

„Știm că sun și greșeli neintenționate. Cu toate acestea, managerii locațiilor care încearcă să ascundă încălcări ale regulilor sunt expuși și se vor confrunta cu repercusiuni grave”, a mai comunicatul oficialul.

VGCCC a demarat ancheta după ce a primit o plângere din partea unui jucător.