Baumbet, un client fidel al Comitetului de Supraveghere din ONJN, pleacă din România.

La următoarea judecată a Comitetului, ședință programată mâine, Baum SRL apare cu nereguli la un punct de lucru din Mehedinți, după cum puteți citi mai jos. Compania a fost „cocoșată” cu amenzi în ultimul an, cuantumul lor atingând 125.000 de lei.

Cu atâtea probleme pe cap și cu noile taxe crescute până la cer de guvernanți, abandonul Baumbet, operator căruie îi făcea reclamă un personaj violent din fotbal - Ionel Ganea, vine ca o consecință firească.

baummehedinti.jpg
baummehedinti.jpg

baumamenzi.jpg
baumamenzi.jpg

Operatorul de jocuri de noroc online Baumbet și-a anunțat partenerii din piață că își oprește operațiunile din România, motivând schimbările legislative recente din domeniul jocurilor de noroc, scrie portalul cazino365.ro.

Baumbet a intrat în mediul online în 2017, iar în cursul zilei de luni și-a informat afiliații că se retrage de pe piața din România. Deocamdată, compania nu a făcut niciun anunț oficial.

„Datorită schimbărilor legislative recente și introducerii de noi taxe în România, Baumbet a luat decizia dificilă de a nu-și continua operațiunile. Aceasta nu a fost o decizie luată ușor, dar după o analiză amănunțită, a devenit clar că, în condițiile actuale, continuarea afacerii noastre nu este sustenabilă”, a transmis Baumbet într-un e-mail către colaboratori.

Platforma de afiliere a fost suspendată în cursul zilei de 26 februarie și este de așteptat ca în perioada următoare să fie oprită și platforma online a operatorului de jocuri de noroc. 

Citește și:

Baumbet umblă zdrențăroasă și își face de cap prin zonele sărace ale României, dar își pune haine de gală când merge la Londra

Baum, prinsă în ofsaid la Cluj și la Constanța