Site-ul Sportingbet.ro a fost blocat în cursul zilei de astăzi, la o zi după ce s-a aflat că firma Entain se retrage de pe piața internă, deși avea licență validă de funcționare până în 2027.

Ca răspuns la întrebările adresate ieri de Playresponsibly către Sportingbet, redacția a primit un mesaj pe e-mail care conține aceleași informații pe care compania le-a postat în deschiderea portalului.

Sportingbet trece la motivul plecării: așa a decis conducerea. Jucătorii sunt sfătuiți să urmeze anumiți pași, dacă vor să-și recupereze sumele pe care le aveau în balanța contului.

Iată mesajul complet al operatorului:

„Sportingbet va înceta în curând să mai opereze în România. Acest lucru înseamnă că:

- Începând de astazi nu se mai pot face pariuri sportive.
· De la 27/03/2024, nu veți mai putea efectua depuneri.
· De la 02/04/2024, nu veți mai putea plasa pariuri în casino.
· From 02/04/2024 nu veți mai putea retrage.

Cerințele de pariere pentru bonusuri trebuie îndeplinite înainte de 02/04/2024. Câștigurile din bonusuri vor fi pierdute dacă cerințele de pariere nu sunt îndeplinite până atunci.

Vă mulțumim pentru loialitatea dumneavoastră și vă dorim tot ce este mai bun în viitor.

Echipa Sportingbet

Întrebări frecvente (FAQs)

De ce se închide Sportingbet în România?
Aceasta a fost o decizie a conducerii.

Cât timp am la dispoziție pentru a retrage fondurile?
Aveți până pe 02/04/2024 pentru a retrage fonduri de la casierie. După aceea, vă rugăm să ne contactați la support@sportingbet.ro.

Voi avea în continuare acces la istoricul tranzacțiilor bancare?
Da, istoricul contului dumneavoastră (depuneri și retrageri) va rămâne accesibil între timp. În caz de neclarități, vă rugăm să ne contactați la support@sportingbet.ro.

Voi avea în continuare acces la istoricul pariurilor / jocurilor?
Da, atât istoricul pariurilor cât și al jocurilor va rămâne accesibil între timp. În caz de neclarități, vă rugăm să ne contactați la support@sportingbet.ro. Pentru a solicita un DSAR sau pentru a contacta Ofițerul pentru Protecția Datelor, vă rugăm să trimiteți e-mailul la dataprotectionofficer@entaingroup.com”.