Petrecere de nivel mijlociu astăzi, în ultima zi lucrătoare a săptămânii, pentru departamentele din Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Șeful instituției, Mihail-Silviu Pocora, a fost sărbătorit de colegi într-un restaurant din zona de nord a Capitalei (Romexpo, din Sectorul 1), cu ocazia zilei sale de naștere.

A avut 50 de invitați

Președintele interimar al Oficiului a împlinit vârsta de 49 de ani, prilej cu care a umplut 4 mese de câte 12 persoane, la etajul clubului Pentagon. Party-ul a început la ora 14.00 și s-a încheiat după căderea întunericului. Lui „Il Interimare” i s-a cântat cu voioșie „Silviu să trăiască”, însă, dincolo de chicoteli, n-a existat prea animație. S-a petrecut cuminte, bătrânește, fără muzică pe fundal.

Alaiul a plecat devreme de la sediul din Calea Victoriei. Ușile instituției s-au „rupt” la prânz, mai ales că a fost și zi de salariu. Angajații nu s-au obosit să se urce în mașinile proprii, pentru a merg la club. Le-au folosit pe cele ale Oficiului, așa cum lesne se poate observa din imagine.

Daciile Duster parcate în fața clubului (B 820 NJN și B 900 NJN) au fost conduse chiar de Silviu Pocora și de Mihai Ruiu. Legea interzice angajaților de la autoritățile publice să folosească automobilele în scop personal, cu atât mai mult pentru chermeze și cumetrii.

duster.jpg
duster.jpg

Lista absenților

Pe lista absenților, unii au fost motivați. Este cazul lui Sebastian Ionescu, aflat pe drumul de întoarcere de la Londra, unde în intervalul 7-9 l-a însoțit pe Pocora la ICE London 2023 (președintele a venit mai devreme cu o zi, pentru a-și pregăti petrecerea).

Au lipsit și persoane care, odinioară, erau alături de Pocora la petreceri de pahar și voie bună. Unul este Tudor Simota, care susține că l-a făcut „mare” Pocora, promovându-l din provincie, i-ar acum, nerecunoscător, acesta îi „mușcă mâna”. El n-a primit invitație.

Izabela Ciucă, fosta consilieră a lui Alin Teodor și Lilia Marin, „eminența cenușie” a lui Pocora, n-au onorat invitația. Nici fetele de la Control și de HR nu s-au înghesuit la Pentagon. „Tati” a venit cu Mercedesul personal (mașina care încadrează Daciile), lăsând mult în urmă Lada pe care a învățat să conducă.

A venit, însă, o fostă angajată, Mihaela Valy Naghirneac, fosta șefă de la Juridic.

Playresponsibly i-a pregătit liderului ONJN un cadou. Cu oarecare întârziere, dar merită văzut!