Au trecut alegerile locale, câștigate la pas de Marcel Ciolacu și a lui alianță PSD-PNL și cu războinicul Alfred Simonis bine-mersi în funcția de președinte al CJ Timiș, iar Comitetul de Supraveghere pare să fi pus stăvilar „defrișărilor” în masă printre operatorii de păcănele.

„Sabia dreptății” a fost pusă înapoi în teacă de către ONJN, indică pasajele de pe ordinea de zi a ședinței de mâine, 13 iunie, a Comitetului (programată să înceapă la ora 15.00), consultată de Playresponsibly.

Sunt doar 69 de puncte în discuție, o listă ușoară, de vară, în care surprizele pot apărea doar din zona Diverse (eventual, dosarul Get's Bet sau cazul 888).

Se observă contraatacul firmelor pedepsite cu revocarea licențelor. Acestea contestă măsurile care le vizează prin memorii formulate Comitetului.

Sunt note primite de la două companii, Lucky Frog Impex SRL și Project P&C Impex SRL (citată greșit pe ordinea de zi cu Projet).

De asemenea, sunt plângeri formulate de Manroy Com SRL, Pontwest SRL și de Sport Ten BMG SRL.

În rest, chestiuni mai degrabă pur administrative, precum constatarea încetării valabilității lienței pentru branduri precum Baum SRL și Casino Manhattan SRL, intrate de mai multă vreme în „adormire”.

Nu putea fi, totuși, o ședință 100% cuminte. O societate prinsă nerespectând legea intrată în vigoare pe 28 aprilie va fi trasă la răspundere. Este vorba despre Ariskevin Intercafe SRL. Pobleme la licență are și Interactive Bakers SRL.

Au achitat taxa cu întârziere și cer păsuirea companiile Docaposte Trust & Sign și New Logistic System SRL.

Iar Mario Star a călcat pe bec la Fetești și are propunere de suspendare a 5 autorizații, în vreme ce CSK Great Win Slots SRL s-a înecat cu sloturile la Vaslui.