Plecarea celor de la Baumbet de pe piața jocurilor de noroc din România, anunțată de Playresponsibly pe 26 februarie, este cât se poate de reală.

Opertorul pentru care făcea reclamă Ionel Ganea și-a informat clienții, printr-un mesaj scris apăsat, cu majuscule, că a rămas fără licență de funcționare începând de vineri, 29 februarie, de la miezul nopții, motiv pentru care site-ul a devenit nefuncțional.

Este al doilea site de profil care se închide în România, după grupul de săli de jocuri Manhattan.

Mesajul de despărțire îi întâmpină pe clienți de îndată ce deschid portalul baumbet.ro. Jucătorii sunt sfătuiți ca, în decurs de 15 zilei, să-și retragă banii, altfel, sumele vor ajunge în buzunarul statului.

Explicația oferită de companie, care are probleme mari și la offline, pentru abandonul de pe Internet are legătură directă de taxele mărite recent de guvernanți.

Iată mesajul celor de la Baumbet, postat pe site:

CU PROFUND REGRET, VĂ ADUCEM LA CUNOȘTINȚĂ CĂ, DIN CAUZA SCHIMBĂRILOR DE TAXE DIN ROMÂNIA, ÎNCEPÂND CU DATA DE 29.02.2024, ORA 24:00, SITE-UL WWW.BAUMBET.RO NU VA MAI FI FUNCȚIONAL, NEMAIAVAND LICENȚA ONJN. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI TOATE MĂSURILE NECESARE PENTRU A VĂ RETRAGE FONDURILE DISPONIBILE DIN CONTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN TERMEN DE MAXIMUM 15 ZILE DE LA DATA ÎNCHIDERII. ÎN CAZ CONTRAR, VĂ INFORMĂM CĂ ACESTE FONDURI VOR FI TRANSFERATE LA BUGETUL DE STAT AL ROMÂNIEI”. 

baumsite.jpg
baumsite.jpg

Playresponsibly i-a căutat încă din momentul publicării primului articol pe reprezentanții companiei Baumbet, pentru un punct de vedere, dar aceștia au ales să lase în urma lor doar mesajul de pe site.

Citește și:

Baumbet, povestea unui faliment. Iată lista cu cele 72 de locații închise în toată țara