Ședința Comitetului de Supraveghere de ieri nu i-a ocolit pe cei de la Red Sevens. Compania a făcut reclamație la ONJN, în care se plânge că autoritatea a dispus eronat suspendarea, pentru o lună, a 21 de aparate slot machine. Asta înseamnă o gaură uriașă în bugetul oricărei firme din domeniu jocurilor de noroc.

redsevens.jpg
redsevens.jpg

În notă, inspectorii contrează societatea cu sediul în Oradea. Compania a fost prinsă cu minori în agenție, dar a vrut să beneficieze de un viciu de procedură, anume că nu ar fi fost indicată adresa corectă a locației.

„Având în vedere motivele invocate de către RED SEVENS S.R.L. în plângerea prealabilă înregistrată la ONJN sub numărul 15378/11.03.2024, raportându-ne, în mod exclusiv, la aceste aspecte, vă comunicăm faptul că echipa de control din cadrul DGSC îşi menţine punctul de vedere, prezentat în mod detaliat, în cuprinsul PROCESULUI-VERBAL de constatare şi sancționare a contravențiilor Seria ONJN/A nr. 0027559/01.02.2024 şi PROCESELOR-VERBALE Seria ONJN/B nr. 0122054/29.01.2024 şi nr. 0122057/01.02.2024, documente încheiate de către inspectorii cu atribuții de control din cadrul Oficiului (în vederea valorificării, conform competenţelor), pe baza constatărilor consemnate în Procesul Verbal nr. 3208325 încheiat în ziua de 12.12.2023 de către organele de Poliție din cadrul DGPMB - Secţia 12.

În ceea ce priveşte aspectele invocate de RED SEVENS S.R.L., potrivit cărora agenții de poliție au reținut, în mod greşit, că operatorul economic are deschis un punct de lucru în municipiul Bucureşti, bulevardul Camil Ressu, nr. 3, arătăm că, în fapt, cu ocazia deplasării la fața locului, inspectorii Oficiului au constatat împrejurarea potrivit căreia locația cu pricina este situată la parterul unui bloc în formă de "L" amplasat în municipiul București, sectorul 3, la intersecția bulevardului Camil Ressu cu strada Dristorurului, scările acestui bloc fiind situate pe ambele artere stradale, cu precizarea faptului că accesul în incinta sălii de jocuri de noroc în care s-a produs evenimentul se realizează dinspre aripa (tronsonul) blocului situată pe bulevardul Camil Ressu, însă adresa poştală exactă a locației este strada Dristorului nr. 114”, scriu agenții ONJN.