Industria jocurilor comerciale din SUA bate record după record. În ciuda provocărilor macroeconomice, Commercial Gaming Revenue Tracker raportează că martie, aprilie și mai au fost cele mai bune 3 luni de joc din istoria industriei, fiecare dintre acestea depășind venituri de 5 miliarde de dolari.

Instrumentul de urmărire a veniturilor din domeniul jocurilor comerciale al Asociației Americane de Gaming (AGA) prezintă date de performanță financiară de la stat la stat în SUA.

În mai 2022, combinația dintre cazinouri comerciale terestre, pariuri sportive și cazinouri pe internet a generat venituri din jocuri de noroc de 5,10 miliarde de dolari, marcând un record pentru această lună și a doua cea mai mare lună din istorie.

Pariurile sportive au crescut cu 5,1%, în timp ce iGaming-ul a scăzut cu 2,4%. Veniturile din jocuri au crescut cu 9,5% față de mai 2021.

18 dintre cele 31 de state comerciale de jocuri de noroc care erau operaționale cu un an în urmă au înregistrat o creștere a veniturilor, față de mai 2021.

Pariurile sportive terestre și online au generat venituri de 555,0 milioane USD în luna mai din operațiunile comerciale din 26 de state. Aceasta este o creștere de 78,2% față de 2021, când piețele comerciale de pariuri sportive erau active în 20 de state și Districtul Columbia, comparativ cu 30 de state și DC în prezent.

În general, veniturile din iGaming și pariuri sportive au reprezentat 18,9% din veniturile combinate din jocurile comerciale în luna mai, în conformitate cu lunile precedente.