Victor Becali, personaj care a făcut închisoare în Dosarul Transferurilor, iar înainte să devină impresar de fotbaliști punea acid în bateriile auto, i-a replicat, în studioul GSP, la emisiunea lu Costin Ștucan, lui Sorin Constantinescu, consultat în domeniul cazinourilor și cel care, într-un live pe TikTok, a povestit despre un episod în care fratele lui Victor, Ioan Becali, jucând pe datorie la un cazinou din București, a chemat rackeții, pentru a rezolva o anumită situație.

„Probabil o fi înșelat el cazinoul. El mai făcea d-astea”

„El (n.r. - Constantinescu) a chemat rackeți, care se lăuda că preda la Academia de Poliție. Așa se lăuda!

Un tip mai slugarnic decât ăsta n-am văzut în viața mea. Vă dau cuvântul meu de onoare. Aveai impresia că se închină, așa făcea, când te vedea! Făcea plecăciuni: să trăiți, să trăiți, să trăiți! A fost, într-adevăr, un incident în care a venit Poliția, era o chestie de joc și ăla mi-a spus: Domnule, e băiatul nostru (n.r. - Constantinescu)! Adică, bingănea! Ce crezi că meserie avea el?

Povești, domnule! Ăsta, care preda la Academia de Poliție, asta le preda? Să cheme rackeți? Ăștia văd filme și se trezesc așa... N-o să-i păcălească pe ăștia la infinit cu sălile de jocuri, cu prostii...

Că îi ajută el. Îi ajută pe dracu! El le ia bani, îi ciugulește! N-o să meargă la infinit asta. Probabil o fi înșelat el cazinoul, ceva, și zice că a cerut ăla. El mai făcea d-astea! De-aia l-au dat și afară!”.