Consiliul de Supraveghere al Novomatic AG l-a numit pe Stefan Krenn ca nou membru al Directoratului (membru suplimentar al Comitetului Executiv), începând cu 15 februarie 2024, scrie gamblinginsider, preluând site-ul oficial al companiei austriece.

În această funcție, Krenn va face parte din consiliul executiv al companiei, structură formată din trei persoane. El va fi coleg cu Ryszard Presch și cu Johannes Gratzl.

„Suntem încântați să îi urăm bun venit la bord lui Stefan Krenn, un manager cu experiență din rândurile noastre, în calitate de nou membru al comitetului nostru executiv...

În numele Consiliului de Supraveghere, îi doresc domnului Krenn toate cele bune și mult succes în noile sale responsabilități”, a declarat, pe un ton corporatist, Bernd Oswald, președintele Consiliului de Supraveghere al Novomatic AG.

A ocupat mai multe funcții

Krenn, care a studiat atât Economia, cât și Dreptul media, a ocupat deja mai multe funcții în grupul internațional de tehnologie pentru jocuri din 2015. Acestea includ funcții de secretar general și director al diviziei globale.

În plus, el este, de asemenea, director general și membru al Consiliului de Supraveghere al mai multor filiale din Asutria ale grupului.

Grupul Novomatic AG are aproximativ 300 de filiale și a generat vânzări de 2,9 miliarde de euro în anul financiar 2022.

Novomatic are peste 24.500 de angajați și operează în peste 100 de țări, inclusiv în România. Compania se declară lider în Europa și unul dintre cele mai mari grupuri de tehnologie de jocuri din lume.