1. Sportingbet - sora mai săracă a celebrului Bwin a tot așteptat un rebranding cu fratele său aflat pe lista neagră în România.

Sportingbet a tot încălzit locul pentru Bwin, dar, cu noile pachete de legi și cu concurența acerbă de pe piața românească, s-a convins că, deocamdată, este bun un pas înapoi, sistarea publicității de pe marile canale și... Dumnezeu cu mila.

2. Betfair și Pokerstar, parte a Flutter, cel mai mare grup de gambling din lume, a urmat o cale identică. Surse din piața spun că vor să se canalizeze pe Brazilia, țară care și-a deschis de curând granița și pentru jocurile de noroc. Oricum, Betfair, casă de pariuri atât de celebră în Anglia și în întreaga lume, în România a cam tras mâta de coadă, cu toți banii tocați pe publicitate. Acum, s-a liniștit și n-o prea mai vedem pe niciunde. Iar fratele Pokerstar mai aruncă oarece mărunțiș la vreun turneu de poker.

3. Surpriza neplăcută este oferită de către Efbet. Bulgarii, în plin sezon de pariuri, s-au apucat de refăcut platforma, care, fie vorba între noi, una mai proastă aflată la o altă casă era greu de găsit. Din informațiile culese de către Playresponsibly, am aflat că bulgarii nu dezmint că își vor face la loc ceafa groasă și promit că revin. Rămâne de văzut dacă, după ordonanța Ciolacu, nu spun și ei nema putirința!