Frații Doroftei, cei care dețin brandul Las Vegas, precum și firmele care gravitează în jurul acestuia precum sateliții în jurul Pământului, au fost prezenți la judecata de pe 29 martie a Comitetului de Supraveghere al ONJN nu doar ca urmare a problemelor avute de către firma Babaco, dar și cu o notă venită de la Direcția Generală de Autorizare Jocuri de Noroc.

După cum reiese din ordinea de zi a adunării, consultată de redacție, departamentul coordonat de Mihăiță Ruiu a pus în mapa Comitetului o informare cu privire la modificările aduse de compania DMS Bet Live SRL cu privire la structura asociaților și la cesionarea părților sociale.

dms.jpg
dms.jpg

Vânzare de acțiuni la DMS, firma pe care funcționează pariurile în cotă fixă

Ca să nu existe dubii, familia DMS înseamnă, potrivit unei anchete riseproject care îi leagă de frații Tate, Daniel, Mihai și Sorin. Frații Doroftei conduc, în acte sau prin intermediari, mai multe societăți care închiriază spații și aparate de joc.

În afară de societățile deja enumerate, DMS Bet Live SRL și Babaco Games SRL (Mihăiță - 100%), din „universul Las Vegas” mai fac parte nume precum Noblepiagio (Sorin - 100%), Avo Slots SRL (Mihăiță - 50% și Sorin - 50%), Tecvivo SRL (Sorin -  100%) și Diamond Slot SRL (Mihai Rotaru - 50% și Daniel Cristian - 50%).

Potrivit datelor publice disponibile pe siteul ONJN, sub umbrela Las Vegas funcționau 5 operatori de cazinouri: Babylos Games SRL, Babaco Games SRL, Noblepiagio SRL, Avo Slots SRL și Acorn Perfect Group SRL, iar pentru pariuri sportive, licența este deținută de DMS Bet Live SRL (site-ul betone.ro).

Conform informațiilor publice, DMS Bet Live SRL, pe care Dorofteii rulează pariurile sportive în cotă fixă, funcționează în baza licenței L1193361F000983, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și valabilă până la data de 01.08.2019.

Mihăiță și-a cedat partea lui Sorin: prețul - 515.000 de lei

La dosarul depus pentru ședința din 29 martie sunt descrise modificările intervenite în actul constitutiv al societății DMS Bet Live SRL, respectiv retragerea din societate a lui Mihăiță Doroftei.

Direcția lui Ruiu „informează Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc despre ieșirea din societate a asociatului Mihăiță Doroftei prin cesionarea tuturor părților sociale deținute, respectiv 51.500 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială în valoare totală de 515.000, către Doroftei Sorin, care devine astfel asociat unic al societății DMS Bet Live SRL”.

Documentele aflate în posesia statului confirmă transferul de putere.

Potrivit datelor oficiale, DMS Bet Live SRL, firmă înființată în urmă cu 6 ani și intrată acum pe radarul Comitetului privind schimbarea acționariatului, o are administrator pe Natalia Iancu, iar Sorin Doroftei a devenit unic asociat unic, precum și beneficiar.

Practic, se constată o retragere din firmă a lui Mihăiță.

dmsactionari.jpg
dmsactionari.jpg

Redacția a întrebat firma în legătură cu motivele care au declanșat schimbarea de acționariat, dar DMS încă nu a răspuns.

Citește și:

FOTO&VIDEO / Pe 11 martie 2020, un brașovean a câștigat 125.000 de euro la păcănele, dar Las Vegas i-a tras aparatul din priză, lăsându-l cu ochii-n soare